Jentera BN Terengganu Mula Bangkit - Komitmen calon pemimpin lama tambat hati pengundi di kawasan panas terserlah - Berita Harian, (2008)
KETIKA berkempen dari rumah ke rumah Isnin lalu seorang bekas buruh paksa di Burma Myanmar Osman Abdul Rahman 104 membisikkan sesuatu ke telinga Datuk Dr Ahmad Ramzi Mohamad Zubir.