Kesan Gurisan Di Tangan - Harian Metro (2008)
Beberapa kesan gurisan dan kecederaan dapat dilihat di bahagian tangan serta lengan kedua dua tertuduh dalam kes bunuh membabitkan pengarah kilang plastik Reyaz Ahamed Maruf empat tahun lalu.