UPM Juara Catur - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2009)
BANGI, 10 Okt - Pasukan Kelab Keusahawanan Uniputra, Bahagian Hal Ehwal Pelajar, Universiti Putra Malaysia (UPM) muncul juara keseluruhan Johan Nilai Aset Tertinggi dalam pertandingan Cabaran Catur Bistari Institusi Pengajian Tinggi 2009 peringkat kebangsaan dengan mengalahkan 70 pasukan daripada 28 institusi pengajian tinggi.