Majlis Gemilang Putra Iktiraf Staf UPM - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2009)
SERDANG, 20 Oktober - Universiti Putra Malaysia (UPM) mengiktiraf staf cemerlang melalui Majlis Gemilang Putra 2009 yang telah diadakan di Dewan Besar, Pusat Kebudayaan dan Kesenian Sultan Salahuddin Abdul Aziz Shah semalam.