UPM Menang Tempat Ketiga PECIPTA 2009 - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2009)
KUALA LUMPUR, 9 Okt – Penyelidik UPM berjaya meraih tempat ketiga keseluruhan dengan memenangi 17 pingat, iaitu 3 pingat emas, 6 pingat perak dan 7 pingat gangsa pada pameran Ekspo Penyelidikan dan Ciptaan Institusi Pengajian Tinggi Antarabangsa (PECIPTA) 2009 yang berlangsung di Kuala Lumpur Convention Center (KLCC) baru-baru ini.