NSTP Bantu UPM Martabat Pertanian - Berita Harian, (2008)
SERDANG The New Straits Times Press (M) Bhd (NSTP) semalam menjalin kerjasama dengan Persatuan Alumni Universiti Putra Malaysia (UPM) dalam usaha memartabatkan sektor pertanian negara menerusl sumbangan rencana yang bakal disiarkan dalam akhbar Berita Harian sekali seminggu.