Sawit Untuk Pelbagai Kegunaan Industri - Utusan Malaysia, Mohd. Khuzairi Ismail (2008)
Berbicara mengenai produk nilai tambah atau menukarkan kekayaan daripada bahan buangan (W2W), sektor tanaman kelapa sawit tidak boleh dinafikan sebagai salah satu penyumbang utama.