Karnival Kesihatan Kenanga - Harian Metro, (2008)
Karnival Kesihatan Kenanga (3K) 2008 yang diadakan di Laman Kenanga, Kampung Kenanga, Rawang, Selangor baru-baru ini meriah dengan kunjungan hampir 1,000 penduduk kampung selain masyarakat setempat.