Hasil Eksperimen Dalam Jurnal - Mingguan Malaysia, (2008)
Hasil eksperimen yang dijalankan oleh angkasawan negara Dr Sheikh Muszaphar Shukor Sheikh Mustapha di Stesen Angkasa Antarabangsa ISS akan diterbitkan dalam jurnal antarabangsa.