Hasil Kajian Di ISS Siap 2 Bulan - Penyelidikan barah tunjuk perkembangan menggalakkan Dr Sheikh Muszaphar - Berita Mingguan, (2008)
Hasil kajian perubatan angkasawan negara Dr Sheikh Muszaphar Shukor Sheikh Mustapha yang dilakukan di Stesen Angkasa Antara bangsa ISS menunjiikkan perkembangan menggalakkan terutama kajian mengenai barah.