Kedai Tudung Internet - Utusan Malaysia, Zunaidah Zainon (2008)
Perniagaan secara dalam talian telah berkembang sejak kebelakangan ini menjadi salah satu kaedah jual beli yang efektif menerusi internet dan boleh diakses oleh penduduk seluruh dunia.