Penghargaan - Utusan Malaysia, (2008)
Presiden Petronas, Tan Sri Mohd.Hassan Marican malam tadi menerima 'Anugerah khas Zamalah Dungun Membangun' pada Majlis Malam Anak Dungun Di Perantauan III di Pusat Dagangan Dunia Putra (PWTC) sebagai menghargai jasa beliau dalam membawa pembangunan kepada daerah di Terengganu.