Kami Selamat Di Sini - Dua beradik kembar dari Iran antara 524 siswazah asing mendaftar di UPM - Harian Metro, (2008)
"Rasa selamat ketika berada di negara ini selain kemudahan pengajian bertaraf antarabangsa menjadi pendorong utama saya dan adik kembar menyambung pengajian di sini" kata Maryam Zarei 28 dari Tehran, Iran yang mendaftar di Universiti Putra Malaysia (UPM) semalam.