1,007 Dapat Lesen - Buka peluang OKU ibu tunggal siswazah penganggur berniaga - Harian Metro, (2008)
Bagi menggalakkan golongan orang kurang upaya OKU meningkatkan taraf hidup mereka Dewan Bandaraya Kuala Lumpur DBKL mengeluarkan lesen perniagaan kepada 19 individu istimewa terbabit semalam.