Sokongan Rakyat Kelantan Meningkat - Berita Harian, (2008)
Sejarah pilihan raya umum yang menyaksikan penguasaan Barisan Nasional BN menambah bilangan kerusi Parlimen dan Dewan Undangan Negeri DUN di Kelantan memberi petunjuk Jelas sokongan rakyat negeri itu kepada kerajaan sekarang.