Malam Puisi Pena Medan Lepas Geram - Penyair guna peluang bidas rejim Israel, Amerika Syarikat yang angkuh dan kejam. - Berita Harian, Nazmi Yaakub (2008)
Malam Baca Puisi Pena di Rumah Persatuan Penulis Nasional Malaysia (prna), Jalan Dewa Bahasa, beru-baru ini, membuka tirai tahun baru mereka dengan melepaskan kemarahan baru terhadap keganasan dan keangkuhan yang berleluasa pada persada antarabangsa.