Majlis Apresiasi - Berita Harian, (2008)
Universiti Putra Malaysia (UPM) akan mengadakan Majlis Apresiasi Kecemerlangan Atlit UPM yang menyertai Sukan SEA ke 24 Korat Thailand di Dewan Taklimat Tingkat 1 Bangunan Pentadbiran UPM esok.