Suebsak Dilibas Glamor - Utusan Malaysia, Abdul Hafiz Ahmad (2008)
Glamor seperti ikon TV dan pelakon filem serta kesibukan perniagaan kian mengabui mata Tekong Terbaik Sukan SEA Korat 2007, Suebsak Phundueb sehingga menjadikannya besar kepala dalam sukan sepak takraw yang mula-mula mencungkil bakatnya sehingga bergelar jaguh seperti sekarang.