Kerjasama Pendidikan Malaysia-Perancis - Utusan Melayu, (2008)
Malaysia dan Perands hari ini menandatangani memorandum persefahaman MoU dalam bidang pendidikan bagi meningkatkan kerjasama antara universiti kedua-dua negara dalam dua bidang utama