Pensyarah Digalak Buat PhD di IPT Tempatan - Berita Harian, (2008)
KUALA LUMPUR Kementerian Pengajian Tinggi menyelar segelintir pensyarah yang lebih gemar mendapatkan Ijazah Doktor Falsafah PhD secara penuh di luar negara yang mengehendaki mereka berada di sana dalam tempöh panjang berbanding mengikuti program bersama di dalam negara.