Pena-PSU:Kukuhkan Bahasa dan Sastera Melayu - Utusan Malaysia, (2008)
Pada 23 hingga 30 Januari ini bakal berlangsung Minggu Bahasa Antarabangsa di Price of Songkla University (PSU) Hatyai, Thailand. Selama tempoh itu akan diadakan forum dan pelbagai aktiviti kebangssan melibatkan bahasa Melayu, Inggeris, Thailand, Korea, Jepun dan Indonesia.