FEM Lancar 29 Buku. - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2009)
SERDANG, 13 Okt – Fakulti Ekologi Manusia (FEM), Universiti Putra Malaysia (UPM) telah melancarkan 29 buah buku penyelidikan yang dihasilkan oleh staf akademiknya dalam usaha meningkatkan kuantiti dan kualiti penyelidikan.