UPM Anjur Karnival Kesihatan - Berita Harian, (2008)
UNIVERSITI Putra Malaysia (UPM) dengan kerjasama Jawatankuasa Kerja Kampung Kenanga akan menganjurkan Program Karnival Kesihatan Kenanga 2008 3K 2008 pada 17 Januari ini.