MJ Fatonah Mahu Kongsi Kejayaan - Syarikat Ternakan milik suami isteri laksana konsep pertanian bersepadu teknik moden - Berita Harian, (2008)
SEPASANG suami isteri sanggup meninggalkan jawatan eksekutif di sektor swasta untuk mengusahakan ladang ternakan lembu dan kambing kerana minat dan akhirnya muncul antara pengusaha Melayu yang berjaya dengan empayar perniagaan semakin berkembang.