Kad Debit Pilihan Masa Depan Wanita - Berita Harian, Faszlena Jaafar (2008)
Penggunaan kad debit yang kini sedang hangat dipromosikan kebanyakan bank di negara ini dikatakan pilihan terbaik bagi membantu wanita menguruskan kewangan dengan baik selain satu langkah keselamayan keranan tidak perlu membawa wang tunai di dalam beg jikan mengambil kira kes jenayah sepert ragut dan kes seluk yang seolah-olah memilih wanita sebagai mangsa.