Pesta Tanglung 2009 Disertai Pelajar Pelbagai Kaum - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2009)
SERDANG, 13 Oktober – 300 Pelajar pelbagai kaum Universiti Putra Malaysia (UPM) telah menyertai sambutan Pesta Tanglung 2009 anjuran Sekretariat Integrasi, Pengantarabangsaan dan Alumni dengan kerjasama Majlis Tertinggi Mahasiswa, pengurusan Kolej Kedua dan Bahagian Hal Ehwal Pelajar.