UPM Menang Tempat Kedua dan Ketiga “1 World Culture” - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2009)
NILAI, 10 Oktober - Nyanyian cinta dan keamanan pelajar antarabangsa Universiti Putra Malaysia (UPM), Seyed Mahdi Aghily Anvar bersama rakan- rakan dari Negara Iran, Bangladesh dan Malaysia berjaya mendapat tempat kedua dalam pertandingan ‘Malam Kebudayaan Pelajar-Pelajar Antarabangsa’ anjuran Kolej Universiti Nilai.