E-Aduan Atasi Masalah Warga UPM - Harian Metro, (2008)
Serius bagi membantu menjaga kebajikan mahasiswa, Majlis Perwakilan Pelajar Uiversiti Putra Malaysia (MPPUPM) bakal menggunakan pendekatan baru (e-aduan) bagi memubahkan warga kampus membuat aduan.