Seminar Translasi Kanser - Berita Harian, (2008)
Fakulti Perubatan dan Sains Kesihatan, Universiti Putra Malaysia akan menganjurkan Seminar Translational Research in Oncologi: The Malaysia-Singapore Initiative pada 17 Januari ini.