Selangor Sedia Tapak Bina IPT - Kerajaan kenalpasti 1,000 hektar di Bestari Jaya untuk direbut mana-mana pihak berminat buka institusi pengajian tinggi - Berita Harian, (2008)
Kerajaan Selangor menyediakan tapak seluas 1000 hektar di Bestari Jaya yang dulu dikenali Batang Berjuntai di Kuala Selangor kepada pihak yang berminat membina pusat pengajian tinggi di negeri itu.