Cendawan Kelabu Punyai Potensi - Nabil bermula dengan projek kecil kecilan kini diusahakan secara komersial - Berita Harian, (2008)
CENDAWAN semakin mendapat tempat di kalangan pengusaha tempatan berikutan permintaan yang cukup menggalakkan serta harga yang tinggi di pasaran bahkan pendapatan daripada hasil pertanian ini tidak pernah mengalami penurunan.