UPM Jual Produk Tani Di Tapak Ekspo - Harian Metro, (2008)
Sejajar dengan kepakarannya sebagai universiti pendokong bidang pertanian, Universiti Putra Malaysia (UPM) turut memperdagangkan pelbagai produk pertaniannya kepada pengunjung ekspo sempena konvokesyen ke-32 universiti itu.