Ulang Kaji 30 Minit Sehari - Penrima anugerah cemerlang peringkat diploma konvokesyen kerjasama UPM-IPTS anggap mimpi jadi realiti - HArian Metro, Mohd Hazrul Aminuddin (2008)
Berkat merujuk nota kulaih 30 minit sehari membuahkan hasil apabila Hafiz Baharudin, 26, dari kolej Shahputra, menerima Anugerah Graduan Cemerlang keseluruhan peringkat diplona sempena Konvokesyen Program Kerjasam Universiti Putra Malaysia (UPM)- Institusi Pengajian Tinggi Swasta (IPTS) ke-10 pagi semalam.