Temani Suami Raih Kejayaan Cemerlang - Harian Metro (2008)
Tidak mahu bersendirian ketika menyambung pengajian ke peringkat lebih tinggi, Pengurus Besar Lembaga Zakat Selangor, Ahmad Shahir Mokhtar, 38, mengajak isterinya untuk bersama-sam mengikuti kursus peringkat sarjana di fakulti sama.