UPM- Exxonmobil Ganding Bahu Program Penanaman Pokok. - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2009)
PUCHONG, 12 Oktober – Seramai 120 sukarelawan dari syarikat Exxonmobil berganding bahu bersama pelajar dari Universiti Putra Malaysia (UPM) dalam program penanaman pokok sempena Minggu Penyayang Exxonmobil di Hutan Simpan Ayer Hitam, Puchong, di sini baru-baru ini.