Pusat Kokurikulum UPM Lancar 15 Buku Kemahiran Insaniah. - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2009)
SERDANG, 10 Okt – Pusat Kokurikulum (PKK), Universiti Putra Malaysia (UPM) melancarkan 15 buku Kemahiran Insaniah (KI) selaras dengan penubuhannya sebagai pusat yang bertanggungjawab melahirkan graduan UPM yang berkualiti dan berdaya saing.