Resolusi ‘1Malaysia’ Mampu Memantapkan Peranan Mahasiswa. - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2009)
SERDANG, 10 Okt-Resolusi Mahasiswa 1Malaysia diharapkan mampu memantapkan lagi peranan mahasiswa dalam menjayakan Konsep 1Malaysia, kata Menteri Pengajian Tinggi, Dato’ Seri Mohamed Khaled Nordin.