Pujuk Kandungan Usah Lahir Dulu - Harian Metro, Faizatul Farlin Faresh Khan (2008)
"Saya pujuk kandungan yang sudah sarat sejak beberapa hari lalu supaya sabar memandangkan saya ingin naik ke pentas untuk mengambil skrol ijazah", kata penerima Ijazah Sarjana Muda Kaunseling dan Bimbingan, Universiti Putra Malaysia (UPM), Seynorita Samsudin, 32.