Malik Bangkit Kejar Impian - Atlit Olahraga Tersedar Lepad Dapat Keputusan Teruk - Harian Metro, Malamalina Mohamed Amin (2008)
Pernah kecundang akibat memperoleh keputusan rendah dengan Purata Nilai Gred Keseluruhan (PNGK) di bawah 2.00, namun dia tidak putus asa, malah bangkit mengutip semangat meneruskan pengajian sehingga akhirnya mampu menggenggam segulung ijazah.