Ayah uat Saya Terharu - Pesakit Strok Berkerusi Roda Hadiri Majlis Konvokesyen Anak di UPM - Harian Metro, Maiamalina Mohamed Amin (2008)
Saya gembira dan sangat terharu kerana ayah sanggup datang meraikan konvokesyen saya hari ini (semalam) walaupun dia sebenarnya tidak kuat serta terpaksa berkerusi roda akibat strok sebelah badan, kata Manisah Abu, 24.