17 Graduan Tajaan Sime Darby Terima Diploma - Harian Metro (2008)
Istiadat Konvokesyen Universiti Putra Malaysia (UPM) ke-32 sesi ketiga semalam menyaksikan kumpulan pertama pelajar tajaan Sime Darby Plantation Sdn Bhd tamat pengajian dan memperoleh diploma pertanian pengkhususan dalam bidang perladangan.