7 840 Terima Ijazah Diploma Pada Majlis Konvokesyen UPM - Harian Metro, (2008)
Seramai 7 840 graduan Universiti Putra Malaysia UPM akan menerima ijazah dan diploma masing-masing pada Majlis Konvokesyen ke 32 yang akan berlangsung mulai Sabtu hingga 22 Oktober ini.