UPM Buka Lembaran Baharu Dalam Penyelidikan Pertahanan Negara - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2009)
KUALA LUMPUR, 6 Oktober - Institusi Pengajian Tinggi Malaysia diseru agar bekerjasama dengan universiti luar negara untuk berkongsi ilmu bagi membina industri pertahanan di rantau ini. Menteri Pertahanan, Dato’ Seri Dr. Ahmad Zahid Hamidi berkata kerjasama universiti bersama industri adalah penting dalam membangunkan industri pertahanan di Malaysia.