17 Kolej Kediaman UPM Terima Sijil ISO - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2009)
SERDANG, 1 Okt – Gabungan 17 buah kolej kediaman Universiti Putra Malaysia (UPM) mencatat sejarah sebagai kolej kediaman Institusi Pengajian Tinggi Awam (IPTA) pertama yang memperolehi perkongsian sijil MS ISO 9001:2008 daripada SIRIM QAS International Sdn. Bhd.