Pelancaran TITAS Penuh Simbolik - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2009)
PUTRAJAYA, 16 September – Majlis pelancaran Modul Tamadun Islam dan Tamadun Asia (TITAS) oleh Kementerian Pengajian Tinggi berlangsung dengan penuh simbolik menerusi gimik dan persembahan multimedia yang dijayakan oleh Bahagian Komunikasi Korporat, Universiti Putra Malaysia (UPM) pada Majlis Berbuka Puasa dan Ramah Mesra Menteri Pengajian Tinggi Bersama Pelajar Institut Pengajian Tinggi.