Syarikat Jerman Bantu UPM Tingkat Penyelidikan Nanoteknologi - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2009)
SERDANG, 17 Sept – Universiti Putra Malaysia (UPM) akan mengembangkan penyelidikan dalam bidang nanoteknologi ke peringkat antarabangsa dengan bantuan syarikat teknologi nanoperubatan Pharmasol GmbH yang berpengkalan di Berlin, Jerman.