17 Pesakit Ke India Bagi Menjalani Pembedahan Jantung Kongenital Kronik Kerana Kekurangan Pakar Tempatan - Metro Ahad, Norlaila Hamima Jamaluddin (2008)
Seramai 17 pesakit jantung kanak kanak kini mampu menikmati ke hidupan cergas dan sihat selepas menjalani pembedahan jantung di Hospital Narayana Hrudayalaya Narayana di India walaupun penghantaran mereka ke luar negara pernah mendapat bantahan beberapa pihak.