UPM Hasil Minyak Kuruskan Badan - Harian Metro, (2008)
Minyak kuruskan badan hasil penyelidikan pensyarah Universiti Putra Malaysia (UPM) memenangi pingat emas Bio-Inno Awards 2008 di sini, baru-baru ini.