Barah Payu Dara, Talasemia Digeruni - Berita Harian, (2008)
Dua berita sedih diterima dari Malaysia mengenai pemergian dua rakan, seorang teman yang dikenali ketika di Nottingham serta sama-sama menuntut di peringkat doktor falsafah dan seorang lago rakan lama yang pernah berusaha menggenggam segulung ijazah di Universiti Teknologi Mara dulu.