Universiti Perlu Gandakan Usaha Tangani Isu Global - Utusan Malaysia, Muhamad Zulkifli Sainuddin (2008)
Warga Universiti Putra Malaysia (UPM) digesa menggandakan usaha memimpin masyarakat dalam menemukan kaedah baru bagi menyelesaikan krisis global.